Βιογραφικό Κωνσταντίνου Παραγιουδάκη

Ο Κωνσταντίνος Παραγιουδάκης γεννήθηκε στην Νάπολη Ιταλίας στις 24 Μαΐου 1984. Ο πατέρας του ήταν στρατιωτικός και για αυτό τον λόγο μεγάλωσε σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ η μητέρα του καθηγήτρια φιλόλογος. Στις αρχές του 2009 αποφοίτησε από την Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ την περίοδο 2008-2009 υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ). Από το 2016 παρακολουθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του πανεπιστημίου Πειραιώς.

Από το 2009 ασκεί μάχιμη δικηγορία. Ειδικότερα, πραγματοποίησε την άσκησή του σε δικηγορικό γραφείο, με ειδίκευση στο Εργατικό και στο Διοικητικό Δίκαιο, μέχρι τα τέλη του 2010. Τον Φεβρουάριο του 2011 αφού πέτυχε στις προβλεπόμενες εξετάσεις, έλαβε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και από τον Μάρτιο του ίδιου έτους, είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Έκτοτε και για δύο έτη άσκησε ελεύθερη δικηγορία και συνήψε εξωτερικές κατά βάση συνεργασίες, με διάφορα δικηγορικά γραφεία, ασχολούμενος με όλους τους τομείς του Δικαίου και ειδικότερα με Αστικό, Διοικητικό, Ποινικό και Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά (Ν. 3869/2010).

Υλοποιώντας την βαθύτερη επιθυμία του που ήταν η ανάπτυξη του δικού του Δικηγορικού Γραφείου, τον Μάρτιο του 2013, ίδρυσε το ομώνυμο δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας. Το γραφείο αναλαμβάνει υποθέσεις του μεγαλύτερου φάσματος του Δικαίου. Εκτός από την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, όπου και αποτελεί την έδρα του, αναλαμβάνει υποθέσεις σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, της Κύπρου αλλά και στο εξωτερικό.

Ομιλεί αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά. Κατοικεί στην Νέα Χαλκηδόνα Αττικής.