Δικηγόρος Κωνσταντίνος Μ. Παραγιουδάκης – Βιογραφικό

Δικηγόρος Κωνσταντίνος Παραγιουδάκης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Email: kparagioudakis@gmail.com
Τηλ.: 6936997767

Ο Κωνσταντίνος Παραγιουδάκης γεννήθηκε στην Νάπολη Ιταλίας. Ο πατέρας του ήταν στρατιωτικός και για αυτό τον λόγο μεγάλωσε σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ η μητέρα του καθηγήτρια φιλόλογος. Στις αρχές του 2009 αποφοίτησε από την Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ την περίοδο 2008-2009, υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ). Περαιτέρω, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος σπουδών του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Το 2011 έλαβε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και το 2013 υλοποιώντας την βαθύτερη επιθυμία του που ήταν η ανάπτυξη του δικού του Γραφείου, ίδρυσε το ομώνυμο δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας. Το γραφείο αναλαμβάνει υποθέσεις του μεγαλύτερου φάσματος του Δικαίου. Εκτός από την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, όπου και αποτελεί την έδρα του, αναλαμβάνει υποθέσεις σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, της Κύπρου αλλά και στο εξωτερικό.

Περαιτέρω, είναι Νομικός Σύμβουλος στην «Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών» (Π.Ο.Σ), στο Σωματείο «ΚΙΒΩΤΟΣ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ», ενώ είναι μέλος του «Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης Γερμανικών Οφειλών» κ.α.

Ομιλεί αγγλικά και ιταλικά. Κατοικεί στην Αθήνα.