Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω Κωνσταντίνος Μ. Παραγιουδάκης – Βιογραφικό

Δικηγόρος Κωνσταντίνος Παραγιουδάκης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Email: kparagioudakis@gmail.com
Τηλ.: 6936997767

Ο Κωνσταντίνος Παραγιουδάκης είναι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω.

Γεννήθηκε στην Νάπολη Ιταλίας. Λόγω της εργασίας του πατέρα του, στρατιωτικού ε.α., μεγάλωσε σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ η μητέρα του είναι συνταξιούχος καθηγήτρια φιλόλογος.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος σπουδών του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Το 2011 έλαβε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και το 2013 υλοποιώντας την βαθύτερη επιθυμία του που ήταν η ανάπτυξη του δικού του Γραφείου, ίδρυσε το ομώνυμο δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας.

Το γραφείο αναλαμβάνει υποθέσεις του μεγαλύτερου φάσματος του Δικαίου με ειδίκευση σε υποθέσεις εν ενεργεία και συνταξιούχων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Εκτός από την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, όπου και αποτελεί την έδρα του, αναλαμβάνει υποθέσεις σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, της Κύπρου αλλά και στο εξωτερικό.

Περαιτέρω, είναι Νομικός Σύμβουλος στην «Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών» (Π.Ο.Σ), στο Σωματείο «ΚΙΒΩΤΟΣ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ», ενώ είναι μέλος του «Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης Γερμανικών Οφειλών» κ.ά..